نشاسته | 1فنجان |
شیر | 2شیشه |
شکر | 2لیوان |
آردبرنج | 100گرم |
گلاب | 2قاشق سوپخوری |
آب | 4فنجان |
طرزتهیه:
نشاسته رادرآب سردحل کرده وصاف می کنیم،آردبرنج راهم درشیرحل می کنیم.نشاسته حل شده راباآردبرنج حل شده مخلوط می نماییم ودرقابلمه می ریزیم وباحرارت ملایم می گذاریم جوش بیایدومرتب بهم می زنیم تاغلیظ شود.سپس شکروگلاب راداخل مایه می ریزیم وباحرارت خیلی ملایم بایدبجوشدوهم می زنیم تاته نگیردمایه بایدکاملاغلیظ شودبطوری که خط قاشق روی آن ازبین نرود.آن وقت یخ دربهشت آماده است.مایه رادردیس گودی می ریزیم وظرف راتکان می دهیم تامایه صاف شودومی گذاریم کاملاسردشودوخودش رابگیردبعدبه صورت لوزلوزمی بریم وکمی پودرپسته روی آن می پاشیم.
درباره این سایت